Tcl Bannerx500px Bonajo B

TCL je vodilna svetovna tehnološka znamka na področju zaslonskih plošč, televizorjev, domačega udobja in mobilnih naprav. TCL, ustanovljen leta 1981, upravlja svoje proizvodne in raziskovalne in razvojne centre po vsem svetu ter ima izdelke in storitve v več kot 160 državah.

Pri TCL smo predani izboljševanju življenj in izkušenj ljudi z našo inovativno tehnologijo. Naši izdelki in storitve so namenjeni reševanju težav, prinašajo veselje družinam in prijateljem ter ustvarjajo varnejši in bolj zdrav svet. Prizadevamo si navdihniti in opolnomočiti ljudi, da v svojem življenju sledijo veličini.

Svetovno priznan proizvajalec televizorjev

TCL je hitro rastoče podjetje za potrošniško elektroniko in vodilni akter v svetovni TV industriji. Ustanovljeno leta 1981, zdaj deluje na več kot 160 trgih po vsem svetu. TCL se je glede na obseg prodaje v letu 2019 uvrstil na 2. mesto na svetovnem televizijskem trgu.

TCL je specializiran za raziskave, razvoj in proizvodnjo potrošniške elektronike, od televizorjev, avdio izdelkov in izdelkov za pametne domove.

Tcl Logo 205x68px Bonajo


Uspešnost TCL na svetovnem trgu

  • 2. na svetu v obsegu prodaje televizij
  • 160+ držav in regij pokritosti
  • 75.000+ zaposlenih po vsem svetu