Brez dvoma je tehnologija najpomembnejše gonilo sprememb v današnjem svetu. Nove tehnologije in inovacije vstopajo v domove, šole in pisarne z neverjetno hitrostjo in povsem spremenijo način našega življenja, učenja, dela in igre. Seveda je to kul in razburljivo! Toda večina potrošnikov potrebuje vsaj nekaj navodil za pravilno izbiro, saj je ponudba elektronskih naprav ogromna in lahko povzroči zmedo.

Česar si potrošniki ne želijo, so tehnologije in elektronske naprave, ki jim zapletejo življenje ali pa izprazni njihov proračun. Kar ljudje hočejo, so elektronske naprave in dodatki, ki so enostavni za uporabo, ki jim prinašajo dolgotrajen užitek in imajo zelo dobro vrednost za svoj denar.

Nedis je že več kot 40 let vodilni na trgu zabavne elektronike. Našim partnerjem ponujamo raznolik in donosen nabor rešitev, povezanih z elektroniko, za njihove stranke, ki temeljijo na najnovejših tehnologijah in inovacijah, hkrati pa upoštevajo najnovejše trende. Naš cilj je ponuditi vam in vašim strankam izdelke in rešitve, ki zagotavljajo pametno alternativo blagovnim znamkam A.

Zelo smo ponosni, da razveselimo naše partnerje, tako da vam nudimo najboljše možne storitve. Poenostavimo ustvarjanje trajnostnega toka dohodka za vaše podjetje. Naročanje je preprosto prek naše spletne trgovine, aplikacije za skeniranje po naročilu ali vira podatkov prek EDI. Poleg tega bo predan strokovnjak za izdelke z veseljem odgovoril na vsa vprašanja, ki jih imate vi ali vaša stranka.